.
.
.
.
.r
PROGRAMET BACHELOR
PROGRAMET MASTER
PUNËSOHU NË
GJERMANI
Programi Internacional i Karrierës (PIK) ju përcjell
gjatë gjithë rrugëtimit, përmes kurseve të gjuhës
gjermane, ndërmjetësimit me punëdhënës gjermanë,
dhe aplikimit për vizë - të gjitha pa pagesë!
MË SHUMË
Veranda D4, Hyrja C dhe D Lagja Kalabri, (Rruga për Veternik), 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës
+ (383) 49 947 612
+ (383) 49 947 343
info@kolegji-heimerer.eu
@2022 KOLEGJI HEIMERER