/partnerët
PUNËSIM JASHTË VENDIT
Takim me partnerët e Kolegjit Heimerer
 • MARRËVESHJET E NËNSHKRUARA NË VITIN 2022

  QKMF - Podujevë
 • MARRËVESHJET E NËNSHKRUARA NË VITIN 2021

  Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare – Obiliq
  Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare – Suharekë
  Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare – Istog
  Spitali “Lindja”
  Spitali “Royal Medical”
  Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare – Pejë
  Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare – Dragash
 • MARRËVESHJET E NËNSHKRUARA NË VITIN 2020

  Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare – Gjilan
  Spitali “Aloka”
  SOS Fshatrat
  Qendra për mbrojtjen e viktimave dhe parandalimin e trafikimit të qenieve njerëzore
  Memorandum mirëkuptimi për praktika me qendrën e Prishtinës për informim dhe përmirësim social “Qips”
  Ambulanca e psikologjisë klinike “UNI”
  Spitali “Royal Medical”
  QUADIC – Quality Development of International Cooperation and Project Management
  Erasmus Young Entrepreneurs Prog. Instituto Formazione Operatori Aziendali
  Spitali Amerikan
  Prishtina Highschool
 • MARRËVESHJET E NËNSHKRUARA NË VITIN 2019

  Ordinanca ‘’Tirana Lab’’
  ‘’Talk that Talk’’ - Logopedi
  IP.P ‘’Piramida’’, Fushë Kosovë
  Drejtoria Komunale për Arsim në komunën e Mitrovicës
  Drejtoria Komunale për Arsim në komunën e Ferizajit
  Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale, Kaçanik
  Spitali Special për Terapi Fizikale, ‘’ONIXSPA’’
  Drejtoria e Shëndetësisë për Mirëqenie Sociale, Lipjan
  Qendra terapeutike Heimerer
  Laboratori Kimik “PROLAB”
  Qendra Diagostike Swiss - Gjilan
  Spitali ‘’Otrila’’
  “Kavaja” Hospital
  Qendra Kryesore e Mjeksisë Familjare, Mitrovicë
  Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale, Gjilan
  Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale, Kaçanik
  Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale, Fushë Kosovë
  Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale, Ferizaj
  Poliklinika “Aorta”
  Marrëveshje Bashkëpunimi, Komuna e Podujevës - QKMF
  Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale, Malishevë
  Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale, Drenas
  Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale, Therandë
  Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale, Rahovec
  Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale, Skënderaj
  Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale, Hani I Elezit
  Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale, Kamenicë
  Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale, Prishtinë
  Drejtoria për Arsim, komuna e Pejës
  Ordinanca ‘’Tirana Lab’’
Veranda D4, Hyrja C dhe D Lagja Kalabri, (Rruga për Veternik), 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës
+ (383) 49 947 612
+ (383) 49 947 343
info@kolegji-heimerer.eu
@2022 KOLEGJI HEIMERER