/stafi
STAFI
Adem Spahiu
Ph.D. cand.
Profesor
adem.spahiu@kolegji-heimerer.eu
Adem Veliu
MSc.
Zyrtar i Financave
adem.veliu@kolegji-heimerer.eu
Adnan Hoxha
Ph.D. cand.
Pro-Rektor për Projekte dhe Bashkëpunim Ndërkombëtar, Profesor
adnan.hoxha@kolegji-heimerer.eu
Afërdita Mustafa
MSc.
Koordinatore për praktika
aferdita.mustafa@kolegji-heimerer.eu
Agim Osmani
Ph.D.
Mësimdhënës
agim.osmani@kolegji-heimerer.eu
Agron Hoxha
Prof. Ass. Dr.
agron.hoxha@kolegji-heimerer.eu
Agron Krasniqi
MSc.
Ligjërues
agron.krasniqi@kolegji-heimerer.eu
Aida Hoxha
MSc. cand.
Koordinatore Ligjore dhe Administrative për projekte
aida.hoxha@kolegji-heimerer.eu
Albanë Isufi
MSc.
Përgjegjëse për Ndërkombëtarizmin dhe Projekte
albane.isufi@kolegji-heimerer.eu
Albin Pllana
BSc.
Koordinator për Projekte dhe Bashkëpunim Ndërkombëtar
albin.pllana@kolegji-heimerer.eu
Albiona Rashiti Bytyqi
Dr. Med
albiona.bytyqi@kolegji-heimerer.eu
Alma Vllasaliu
Përgjegjëse e Praktikave
alma.vllasaliu@kolegji-heimerer.eu
Anduena Ahmeti
MSc. cand.
Asistente për Financa
anduena.ahmeti@kolegji-heimerer.eu
Anna Popovska
Prof.
Mësimdhënëse
anna.popovska@kolegji-heimerer.eu
Arben Hysenaj
Ph.D. cand.
Dekan i programit master Psikologji e Vlerësimit dhe Intervenimit
arben.hysenaj@kolegji-heimerer.eu
Arbnor Avudallahi
Asistent Akademik
arbnor.avudallahi@kolegji-heimerer.eu
Arbona Zenullahu
BSc.
Bibliotekiste
arbona.zenullahu@kolegji-heimerer.eu
Ardiana Beqiri
MSc.
Udhëheqëse e Zyrës së Rektorës
ardiana.beqiri@kolegji-heimerer.eu
Arif Beqiri
BSc.
Udhëheqës i infrastrukturës
arif.beqiri@kolegji-heimerer.eu
Arjeta Zhubi
MSc. cand.
Përgjegjëse për çëshje mësimore pranë programi PPSH-FPI
arjeta.zhubi@kolegji-heimerer.eu
Arsim Balaj
BSc. cand.
Udhëheqës i Logjistikës
arsim.balaj@kolegji-heimerer.eu
Arta Bekaj
MA
Udhëheqëse e qendrës së studentëve Heimerer QESH
arta.bekaj@kolegji-heimerer.eu
Arta Sopjani
BSc.
Referente e Infermierisë
arta.sopjani@heimerer.com
Bardha Prenkaj
Ph.D.
Mësimdhënës
bardh.prenkaj@kolegji-heimerer.eu
Bardha Kika
Ph.D. cand.
Përgjegjëse për çshtje organizative të logopedisë
bardha.kika@kolegji-heimerer.eu
Bernard Tahirbegolli
Prof. Ass. Dr.
Dekan në programin master Menaxhimi i Institucioneve dhe Shërbimeve Shëndetësore
bernard.tahirbegolli@kolegji-heimerer.eu
Besarta Taganoviq
Ph.D. cand.
Dekane
besarta.taganoviq@kolegji-heimerer.eu
Besim Mustafa
Ph.D.
Ligjërues
besim.mustafa@kolegji-heimerer.eu
Blerina Gerxhaliu
BSc.
Sherbimi studentor
blerina.gerxhaliu@kolegji-heimerer.eu
Blerta Kryeziu
Ph.D. cand.
Koordinatore për çështjet e mësimdhënies
blerta.kryeziu@kolegji-heimerer.eu
Bojan Radic
Ph.D.
Mësimdhënës
bojan.radic@kolegji-heimerer.eu
Bujar Obërtinca
Prof. Ass. Dr.
Ligjërues
bujar.obertinca@kolegji-heimerer.eu
Bujar Shabani
Profesor
bujar.shabani@kolegji-heimerer.eu
Bukurije Zhubi
Prof. Ass. Dr.
bukurije.zhubi@kolegji-heimerer.eu
Dardan Beqiri
dardan.beqiri@kolegji-heimerer.eu
Diana Markaj
diana.markaj@kolegji-heimerer.eu
Dianna Lyn Ulrich
OTD
Profesoreshë
dianna.ullrich@kolegji-heimerer.eu
Diedon Dorambari
Prof. Ass. Dr.
diedon.dorambari@kolegji-heimerer.eu
Ditar Kabashi
Ph.D.
Mësimdhënës
ditar.kabashi@kolegji-heimerer.eu
Donjeta Krasniqi Redenica
BSc.
Referente për Programe
donjeta.krasniqi@kolegji-heimerer.eu
Dhurata Kastrati Morina
MSc.
Mësimdhënëse
dhurata.morina@kolegji-heimerer.eu
Ekrem Maloku
M.D. M.M.S.
Ligjërues
ekrem.maloku@kolegji-heimerer.eu
MSc. cand.
Elsë Zejnullahu
Mesimdhënëse për praktika
else.zejnullahu@kolegji-heimerer.eu
Elina Morina
MSc.
Përgjegjëse për Hulumtime në Dekanatin e Shkencave Shëndetësore Terapeutike
elina.morina@kolegji-heimerer.eu
Endorina Gashi
BSc.
Asisitente në Zyren e diplomave dhe verifikimeve
endorina.gashi@kolegji-heimerer.eu
MSc. cand.
Endrit Nimani
Assistent për Projekte dhe Bashkëpunim Ndërkombëtare
endrit.nimani@kolegji-heimerer.eu
BA.
Ermelinda Rukolli
Bashkëpunëtore pranë Departamentit të Infrastrukturës dhe Logjistikës
ermelinda.rukolli@kolegji-heimerer.eu
BSc.
Erza Haxhi Jakupi
Asistente për Projekte dhe Ndërkombëtarizim
erza.haxhi-jakupi@kolegji-heimerer.eu
Erza Selmani
MSc.
Koordinatore për Projekte dhe Bashkëpunim Ndërkombëtar
erza.selmani@kolegji-heimerer.eu
Fedrie Berisha
BSc.
Aistente Administrative te Qendra e Studenteve Heimerer
fedrie.berisha@kolegji-heimerer.eu
Ferdane Simnica
MSc.
Zyrtare në Zyren e Cilësisë
ferdane.simnica@kolegji-heimerer.eu
Flaka Emini
MSc.
Asistente
flaka.emini@kolegji-heimerer.eu
Florim Gallopeni
Ph.D.
Prorektor për çështjet e mësimëdhënies
florim.gallopeni@kolegji-heimerer.eu
Ganimete Zejnullahu
MSc. cand.
Përgjegjëse për arkivë dhe protokoll
ganimete.zejnullahu@kolegji-heimerer.eu
Gazmend Bojaj
Prof. Ass. Dr.
Profesor
gazmend.bojaj@kolegji-heimerer.eu
Gladiola Goranci Buzhala
Dr. nat. med.
Mësimdhënëse
gladiola.goranci@kolegji-heimerer.eu
Gramos Begolli
Ligjërues
gramos.begolli@kolegji-heimerer.eu
Grijete Marie Van Dijk
MSc.
Koordinatore e programit të Shkencave Shëndetësore Terapeutike me profil në Ergoterapi
Hidajete Beqiri
BSc.
Prorektore për Financa
hidajete.gllareva@kolegji-heimerer.eu
Ilir Hoxha
Ph.D.
Prorektor për Hulumtime
ilir.hoxha@kolegji-heimerer.eu
Iliria Ibrahimi
Asistente për Projekte dhe Bashkëpunim Ndërkombëtar
iliria.ibrahimi@kolegji-heimerer.eu
Iliriana Alloqi Tahirbegolli
Ph.D.
Ligjëruese
iliriana.alloqi@kolegji-heimerer.eu
Ilirjana Bajraktari
Ph.D. cand.
Profesor
ilirjana.bajraktari@kolegji-heimerer.eu
Johanes Bahrens
Prof. Dr.
Profesor
johanes.bahrens@kolegji-heimerer.eu
Kaltrina Azizi
Ph.D. cand.
Koordinatore për programin master Praktikat e Avancuara Infermierore
kaltrina.azizi@kolegji-heimerer.eu
Kaltrinë Krasniqi
MSc.
kaltrine.krasniqi@kolegji-heimerer.eu
Kimete Vitija
Ph.D. cand.
Klara Cahani
Koordinatore e Programit
klara.cahani@kolegji-heimerer.eu
Krenare Grezda
Ph.D. cand.
Mësimdhënëse
krenare.grezda@kolegji-heimerer.eu
Kushtrim Myftari
MSc.
Koodinator I Prokurimit
kushtrim.myftari@kolegji-heimerer.eu
Linda Ukimeraj Harris
Ph.D. cand.
Udhëheqëse e zyres së cilësisë
linda.ukimeraj@kolegji-heimerer.eu
Liridon Bllaca
Ph.D. cand.
Koordinator per hulumtime
liridon.bllaca@kolegji-heimerer.eu
Liridon Marku
MSc. cand.
Asistent për praktika
liridon.marku@kolegji-heimerer.eu
Liridona Adili Osmani
Ph.D.
Mësimdhënëse
liridona.adili-osmani@kolegji-heimerer.eu
Iliriana Bajraktari
Luljeta Jakupi
Lulëjetë Prekazi
Profesor
luljeta.prekazi@kolegji-heimerer.eu
Mariel Lecer
Ph.D.
Profesor
mariel.leclere@kolegji-heimerer.eu
Metush Qehaja
Shofer autobusi
metush.qehaja@kolegji-heimerer.eu
Mimoza Buzhala
Ph.D. cand.
mimoza.buzhala@kolegji-heimerer.eu
Miradije Krasniqi
BSc.
miradije.krasniqi@kolegji-heimerer.eu
Miran Nebihu
MSc.
Mësimdhënës
miradije.krasniqi@kolegji-heimerer.eu
Mirdona Bajgora
mirdona.bajgora@kolegji-heimerer.eu
Muljaim Kacka
Prof. Ph.D.
Dekan
muljaim.kacka@kolegji-heimerer.eu
Murtez Mulaj
murtez.mulaj@kolegji-heimerer.eu
Naime Brajshori
Prof. Ass. Dr.
Rektore
naime.brajshori@kolegji-heimerer.eu
Naser Durmishi
Ph.D.
Mësimdhënës
naser.durmishi@kolegji-heimerer.eu
Natyre Kastrati
Ph.D. cand.
Profesor
natyra.kastrati@kolegji-heimerer.eu
Nazmie Ibishi - Musliu
Ph.D.
Mësimdhënëse
nazmie.ibishi@kolegji-heimerer.eu
Nesibe Latifi
nesibe.latifi@kolegji-heimerer.eu
Nevzat Shemsedini
Prof. Ass. Dr.
Ligjërues
nevzat.shemsedini@kolegji-heimerer.eu
Oltë Kukaj
BSc. cand.
Asistente në Zyren e Rektores
olte.kukaj@kolegji-heimerer.eu
Pajtim Ademi
BSc.
Mësimdhënës
pajtim.ademi@kolegji-heimerer.eu
Përparim Halili
BSc.
Mësimdhënës
perparim.halili@kolegji-heimerer.eu
Petrit Beqiri
Dr. rer. med.
Kryetar i Bordit
petrit.beqiri@kolegji-heimerer.eu
Pierre Weber
MSc.
Këshilltar I Bordit Drejtues
pierre.weber@kolegji-heimerer.eu
Qendresa Ismaili
BSc.
Zyrtare për çështje ligjore
qendresa.ismaili@kolegji-heimerer.eu
Resmije Sopa
MSc.
Përgjegjëse për praktikat e ergoterapisë
resmije.sopa@kolegji-heimerer.eu
Riaz Agahi
Ph.D.
Profesor
riaz.agahi@kolegji-heimerer.eu
Rifadije Gashi
rifadije.gashi@kolegji-heimerer.eu
Rina Meha
Ph.D. cand.
Asistente për Proceset Mësimore
rina.meha@kolegji-heimerer.eu
Sami Zeka
MSc.
Mësimdhënës
sami.zeka@kolegji-heimerer.eu
Samir Lleshi
Prof. Ass. Dr.
Ligjërues
samir.lleshi@kolegji-heimerer.eu
Selim Tahiraj
MSc.
Mësimdhënës
selim.tahiraj@kolegji-heimerer.eu
Shaqir Halili
MSc.
Profesor
shaqir.halili@kolegji-heimerer.eu
Shemsi Veseli
MD.
Specialist i Biokimisë
shemsi.veseli@kolegji-heimerer.eu
Shukrije Baruti
Ph.D. cand.
shukrije.baruti@kolegji-heimerer.eu
Sylejman Miftari
Ph.D.
sylejman.miftari@kolegji-heimerer.eu
Talbe Pacolli
Ph.D.
talbe.pacolli@kolegji-heimerer.eu
Valerina Maloku
BSc.
Asistente administrative në rektorat
valerina.maloku@kolegji-heimerer.eu
Valon Morina
Profesor
valon.morina@kolegji-heimerer.eu
Vjosa Hajrullahu
Ph.D. cand.
Koordinatore për çështjet e mësimdhënies
vjosa.hajrullahu@kolegji-heimerer.eu
Vlora Xhemajlaj
MSc. cand.
Udhëheqëse e Zyrës për Diploma dhe Verifikime
vlora.xhemajlaj@kolegji-heimerer.eu
Yllka Begolli Shehu
yllka.begolli@kolegji-heimerer.eu
Veranda D4, Hyrja C dhe D Lagja Kalabri, (Rruga për Veternik), 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës
+ (383) 49 947 612
+ (383) 49 947 343
info@kolegji-heimerer.eu
@2022 KOLEGJI HEIMERER