Akredituar nga Oda e Infermierëve

Akredituar nga Oda e Infermierëve

Me 16 dhe 17 Nëntor ju ftojmë të bëheni pjesëmarrës në Konferencën e Parë Ndërkombëtare të Autizmit, ejani dhe takoni 6 prezantues nga 6 vende të ndryshme të botës dhe mbi 300 kolegë të shkencave shëndetësore nga Kosova, Rajoni dhe Europa.

Regjistrohu tani, numri i pjesëmarrësve është i limituar:

http://eepurl.com/dJRwBQ

Pagesat mund te bëhen në Kolegjin Heimerer dhe/ose në:
1501090003400602 RFB – Insituti ose IEJL-ASHI