Aplikimi për Konferencën e Dytë Të Terapisë së Gjuhës dhe të Folurit

Aplikimi për Konferencën e Dytë Të Terapisë së Gjuhës dhe të Folurit

Ju njoftojmë se për shkak të kërkesës  për Aplikim për pjesëmarrje aktive në Konferencën e Dytë Të Terapisë së Gjuhës dhe të Folurit, afati për dorëzim të abstrakteve zgjatet deri më 31 Janar.

Konferenca do të mbahet më 6 Mars, 2018 në Swiss Diamond Hotel në Prishtinë.

Tema e sivjetshme është: Komunikimi Alternativ Augmentativ

Afati i fundit për dorëzim të abstrakteve: 31 Janar, 2018

  • Linku për APLIKIM për pjesëmarrës aktiv:

https://goo.gl/wcGCLA

Afati i fundit për regjistrim: 15 Shkurt, 2018.

  • Linku për APLIKIM për pjesëmarrës pasiv:

https://goo.gl/1eHRrR

Apliko deri më 26 Janar dhe përfito nga oferta e hershme:

  • Për të gjithë studentët pjesëmarrja është 8 euro
  • Pjesëmarrësit Pasiv pjesëmarrja është 13 euro

Ju ftojmë të aplikoni dhe ta shpërndani njoftimin edhe me të tjerët.

#KolegjiHeimerer