Konkurs për punë si Hulumtues dhe Asistent
BPrAL Kolegji Heimerer Bazuar në statutin si dhe në aktet tjera normative të brendshme të institucionit, BPrAL Kolegji Heimerer shpall:                                                               KONKURS PUNE             Titulli:                  Hulumtues dhe Asistent Departamenti:     Prorektorati...
Read More
Vend i lirë pune Udhëheqës/e e/i Departmanetit të Marketingut dhe Relacioneve Publike
BPrAL Kolegji Heimerer Bazuar në statutin si dhe në aktet tjera normative të brendshme të institucionit, BPrAL Kolegji Heimerer shpall:                                                                     KONKURS                    Titulli:               Udhëheqës/e e/i Departmanetit të Marketingut...
Read More
DHURO GJAK!
Për nder të shënimit të Nëntë vjetorit të themelimit të Kolegjit Heimerer, organizohet ditës së dhënie vullnetare e gjakut, dedikuar të sëmurëve dhe të lënduarve që shërohen në spitalet e...
Read More