Referee

Shërbimi i Studentëve

Referente për Programet
Bachelor: Infermieri dhe  Pedagogji Profesionale në Shëndetësi/Fusha Profesionale Infermieri

Larglinda ADEMI

larglinda.ademi@kolegji-heimerer.eu

Telefon: 00381 38 555 099

Mobil:  +37744 952 462/ +38649947343

Orari i punës:

E hënë- e shtune: 09:00 – 17:00

Referente për Programet :
Shkencat Shëndetësore Për Profile Terapeutike /Specializimet Logopedi dhe Ergoterapi

Arta Bekaj

arta.bekaj@kolegji-heimerer.eu

Telefon: 00381 38 555 099

Mobil:  +37744 952 462/ +38649947343

Orari i punës:

E hënë- e Premte: 08:30-16:30 dhe 11:30-19:30

Referente për Programet:
Bachelor: Teknik Laboratori Bsc
Master:     Menaxhimi i Institucioneve dhe Shërbimeve Shëndetësore Msc

Floreta Cej

floreta.cej@kolegji-heimerer.eu

Telefon: 00381 38 555 099

Mobil:  +37744 952 462/ +38649947343

Orari i punës:

E hënë- e shtune: 09:00 – 17:00

Referente për Programit Bachelor :
Infermieri e Përgjithshme BSc

Luljeta Beqiri

luljeta.beqiri@kolegji-heimerer.eu

Telefon: 00381 38 555 099

Mobil:  +37744 952 462/ (+386) 49 947 346

Orari i punës:

E hënë- e shtune: 09:30 – 17:30