Konferenca e Dytë e Terapisë së Gjuhës dhe të Folurit

Start Time

06 MAR, 2018
10:00 AM

End Time

06 MAR, 2018
18:00 PM

Location

Swiss Diamond Hotel, Prishtina

 

 

 

Ju njoftojmë Aplikimi për pjesëmarrje aktive në Konferencën e Dytë Të Terapisë së Gjuhës dhe të Folurit, afati për dorëzim të abstrakteve zgjatet deri më 31 Janar.

Konferenca do të mbahet më 6 Mars, 2018 në Swiss Diamond Hotel në Prishtinë.

Tema e sivjetshme është: Komunikimi Alternativ Augmentativ

Afati i fundit për dorëzim të abstrakteve: 31 Janar, 2018
• Linku për APLIKIM për pjesëmarrës aktiv:
https://goo.gl/wcGCLA
Afati i fundit për regjistrim: 15 Shkurt, 2018.
• Linku për APLIKIM për pjesëmarrës pasiv:
https://goo.gl/1eHRrR

Apliko deri më 26 Janar dhe përfito nga oferta e hershme:
• Për të gjithë studentët pjesëmarrja është 8 euro
• Pjesëmarrësit Pasiv pjesëmarrja është 13 euro

Ju ftojmë të aplikoni dhe ta shpërndani njoftimin edhe me të tjerët.
#KolegjiHeimerer