Dita Evropiane e Logopedisë

Start Time

06 Mar, 2017
10:00 AM

End Time

06 Mar, 2017
4:00 PM

Location

Kolegji Heimerer

Përshkrimi i ngjarjes

6 marsi  është një ditë tejet e rëndësishme për ne! Që nga fillimi i funksionimit të Institucionit tonë, me shumë entuziazëm dhe kënaqësi bashkohemi me fëmijët, prindërit dhe logopedët rajonalë dhe evropianë për shënimin e Ditës Evropiane të Logopedisë, që i jep shtysë përpara promovimit të Logopedisë në Kosovë, duke informuar kështu më hollësisht edhe gjithë qytetarët tanë rreth rolit dhe domosdoshmërisë së logopedëve në shoqëri.

Kush mund të marr pjesë?

  • Studentët
  • Pacientët
  • Prindërit
  • Stafi

Pse duhet të merrni pjesë?

  • Përfitoni shërbime/këshillime pa pagesë
  • Informoheni për Logopedinë
  • Krijoni kontakte
  • Përfitoni përvojë