Simpoziumi i Tetë Ndërkombëtar i Shkencave Shëndetësore me temën “PËR SHËNDETIN E KOHËS SË RE”

Start Time

22 SEP, 2017
08:30 AM

End Time

23 SEP, 2017
18:00 PM

Location

Swiss Diamond Hotel, Prishtina

speakers

Dr.Naime Brajshori

Validimi, përshtatja dhe përshkrimi i instrumentit matës për kulturën e sigurisë

Dr.Fitim Uka

Konformizmi i studentëve me vendimet e padrejta të autoritetit

PhD. Cand. Florim Gallopeni

GRID 3 / Projekt inovativ për Shkencat Shëndetësore –Logopedi

Anisa Hasani

Ndikimi i përceptimit vizual në aftësitë e të shkruarit

 

 

 

 

 

 

 

 

Regjistrohuni në Simpoziumin e Tetë Ndërkombëtar të Shkencave Shëndetësore me temën

“PËR SHËNDETIN E KOHËS SË RE” që do të mbahet me 22 dhe 23 Shtator, 2017 në Swiss Diamond Prishtina.

 

Pjesëmarrja aktive në Simpozium kushton 20 Euro
Pjesëmarrja pasive është 15 Euro
Pjesëmarrja për studentët është 10 Euro

 

Regjistrimet mund t’i bëni në linkun:

http://simpozium.nsnh-see.net/regjistrimi/