BSc Liridon M. Marku

Biography

Lindur me 30.04.1984 ne Gjakovë shkollen fillore dhe te mesme kam perfunduar ne gjakovë, kurse studimet Bsc. kam perfunduar ne kolegjin heimerer. Nga viti 2003 punoj si infermier ne spitalin e pergjithshem “Isa Grezda” Gjakovë, nga viti 2010 deri ne 2016 kam qenë kryeinfermier i departamentit internistik, nga viti 2017 jam kryeinfermier i traktit operativ ne spitalin e pergjithshem “Isa Grezda” Gjakovë. Nga viti 2018 vazhdoj studimet Msc. ne kolegjin heimerer. Nga viti 2005 menagjoj biznesin familjar si drejtor gjeneral ku jan te punsuar mbi 30 puntorë.

Subjects

Education