MSc. Vlora Aliu

Asistente e pjesës praktike, Drejtimi Infermieri

Biography

Vlora Aliu Punon si Infermiere ne Qendren Klinike Universitare te Kosoves Klinika e Anestezionit-Mjekimi Intenziv Qendror , Pozita: Udheheqese e ndrrimit Studimet Bachelor I ka perfunduar ne Universitetin e Prishtines,Fakulteti i Mjeksise-Dega Infermieri Ka kryer Studimet Master: Menaxhment Shendetsor Po ashtu ka marre pjese ne shume simpozioume dhe kongrese shkencore te fushes se mjekesise ne veqanti te Infermierise.

Subjects

Education