BSc Perparim Halili

Ligjeruesë

Biography

Quhem Perparim Halili, kam përfunduar studimet Bachelor në Infermieri në Fakultetin e Shkencave Mjekësore “Rezonanca”. Në fushën profesionale të infermierisë, zotëroi një përvojë të gjatë, që nga viti 1999 jam punësuar në Spitalin “Isa Grezda” në Gjakovë në departamentin e Emergjencës. Poashtu që nga viti 2000, punoj në fushën profesionale, në Organizatën Humanitare “THE HALO TRAST”, si koordinator i mjekësisë. Që nga viti 2017, i punësuar në Kolegjin “Heimerer”, si mësimdhënës klinik. Gjatë karrierës sime kam marrë pjesë në shumë simpoziume dhe konferenca kombëtare dhe ndërkombëtare

Subjects

Education