MSc. cand. Shyhrete Grajqevci-SELMONAJ

Asistente e pjesës praktike, Drejtimi Infermieri

Biography

Shyhrete Grajqevci-SELMONAJ, ka përfunduar studimet në Bachelor në Drejtimi Infermieri e Përgjithshëm. Vijon studimet master në Drejtimin e Infermierisë. Gjatë studimeve dhe pas studimeve ka bere disa hulumtime shkencore, ka marr pjese në disa simpozium dhe kongrese shkencore të fushës se mjekësisë e në veçanti të infermierisë. Aktualisht punon si asistente e pjeses praktike në Drejtimin e Infermierisë në Kolegjin “Heimerer”. Shyhretja punon edhe në qendrën Kliniken Universitare te Kosovës- QKUK-së, në Kliniken e Kardiokirurgjisë si Infermiere e kësaj klinike. Përpos shkollimit të cekur me lart, është absolvente e Fakultetit të Filologjisë, Katedra e Gjuhës Shqipe, është licencuar edhe si Asistente Edukatore për pune me fëmijë te grup moshave 4-6 vjeçar.

Subjects

Education