Publikimet

Publikimet 2018

 

Propozimet për skemën e sigurimeve shëndetësore

 

 

 

 

 

 

 


Problemi me Shërbimin Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Publikimet 2015

 

Infermierët: Një forcë për ndryshim Kujdes efektiv, Kosto efektive