/alumni
PROFESIONISTË TË DIPLOMUAR NË KOLEGJIN HEIMERER
Absolvente e Kolegjit Heimerer
Histori Suksesi
Qazim Halimi
Qazim Halimi është absolventi i rradhës, i cili është punësuar në Klinikën Universitare në Halle, ku gjithashtu mori dhe liçencën gjermane si infermier. Kjo e gjitha është realizuar përmes programit PIK, i cili është program i inicuar nga Kolegji Heimerer, që ju shoqëron përgjatë rrugëtimit për në Gjermani.
Andoresa Kuci
Andoresa Kuçi - absolvente në infermieri, tani është e punësuar në Klinikën Fürstenfeldbruck. Gjithashtu studentet Viola Matoshi, Ermira Krasniqi, Martina Zeqiri dhe Agnesa Thaçi po vijojnë praktikë në këtë klinikë përmes programit PIK, program i iniciuar nga Kolegji Heimerer.
Kaltrina Kqiku
Kaltrina Kqiku është studente e infermierisë në Kolegjin Heimerer. Falë angazhimeve dhe arritjeve të saj gjatë studimeve, përmes programit internacional të karrierës PIK, asaj i është ofruar mundësia të punojë në Gjermani, në njërën prej klinikave tona partnere, në Klinikën Vamed në Kipfenberg. Kaltrina ka filluar të punojë në repartin e Intenzivës së kësaj klinike nga marsi i këtij viti.
Veranda D4, Hyrja C dhe D Lagja Kalabri, (Rruga për Veternik), 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës
+ (383) 49 947 612
+ (383) 49 947 343
info@kolegji-heimerer.eu
@2022 KOLEGJI HEIMERER