Kolegji Heimerer lanson programin “Këshillim për Orientim në Karrierë”

Kolegji Heimerer lanson programin “Këshillim për Orientim në Karrierë”

Jeni në dilemë për përzgjedhjen e profesionit tuaj?
Dua të studioj? Çka? Ku?
Dua të punojë? Çfarë profesioni? Ku?

Zgjedhja juaj duhet të jetë e mbështetur në këshillat
profesionale, përmes takimeve, ligjëratave dhe vlerësimeve
nga profesionistët e këshillimit në karrierë?


Për të gjithë maturantët e të gjitha shkollave publike dhe private nga e gjithë Kosova,
Kolegji Heimerer dhe Instituti i Evropës Juglindore për Avancime në Shëndetësi dhe
Infermieri (IEJL-ASHI) organizon takime, ligjërata, vlerësime dhe këshillim:


*duke filluar nga 31.03.2017, çdo të premte në ora 14:00,
në objektin e Kolegjit Heimerer.


Të gjithë të interesuarit duhet të lajmërohen në karriera@kolegji-heimerer.eu dhe në numrat e telefonit
038555099, 044 952 462


Dhe për të gjitha grupet e të interesuarve, transporti do të organizohet nga Kolegji Heimerer.