Kolegji Heimerer në televizionin gjerman N-TV

Kolegji Heimerer në televizionin gjerman N-TV

Është kënaqësi kur puna jonë vlerësohet edhe nga mediat gjermane.

Televizioni gjerman N-TV ka përgatitur një reportazh për Kolegjin Heimerer dhe përgatitjen e studentëve të Inferimerisë për tregun gjerman .

Ju rikujtojmë që javën e kaluar edhe televizioni RTL kishe nje reportazh në lajmet qëndrore për ne!

Ky është vetëm fillimi i sukseseve tona.

🔝🇩🇪

https://www.n-tv.de/mediathek/sendungen/auslandsreport/Kosovaren-retten-deutsche-Pflege-article20826951.html?fbclid=IwAR24EIiN6J__sKRo4IOMIzUwbSy0TU59_0rpLuXP2JvrGXMl5M9mPhUtyEU