Kolegji Heimerer nënshkruan marrëveshje me spitalin Royal Medical

Kolegji Heimerer nënshkruan marrëveshje me spitalin Royal Medical

Javën e kaluar, Kolegji Heimerer ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me spitalin Royal Medical.

Qëllimi i kësaj marrëveshje është ofrimi i punës së praktikës studentëve tanë në spital dhe tutje me mundësi punësimi të studentëve të suksesshëm.

Falenderojmë Spitalin Royal Medical për gadishmërinë për ti mbështetur studentët tanë