Kolegji Heimerer sot ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me Shoqatën e Sigurimeve të Kosovës

Kolegji Heimerer sot ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me Shoqatën e Sigurimeve të Kosovës

Marrëveshja e e nënshkruar në njërën anë nga zv.Kryetarja e Bordit Drejtues të Kolegjit Heimerer znj. Naime Brajshori dhe në anën tjetër Drejtori Ekzekutiv i Shoqatës së Sigurimeve të Kosovë z. Sami Mazreku hap dyer të reja për zhvillimin e punës praktike për studentët tanë si dhe mundësi punësimi në të ardhmen.