Konferenca e Dytë Evropiane të Terapisë së Gjuhës dhe të Folurit

Konferenca e Dytë Evropiane të Terapisë së Gjuhës dhe të Folurit

Po e fillojmë vitin mbarë me hapjen e APLIKIMIT për Konferencën e II-të Evropiane të Terapisë së Gjuhës dhe të Folurit, që do të mbahet më 6 Mars, 2018 në Swiss Diamond Hotel në Prishtinë.

Tema e sivjetshme është: Komunikimi Alternativ Augmentativ

Afati i fundit për dorëzim të abstrakteve: 20 Janar, 2018
Afati i fundit për regjistrim: 10 Shkurt, 2018.

Apliko deri më 15 Janar dhe përfito nga oferta e hershme:
Për të gjithë studentët pjesëmarrja është 8 euro
Pjesëmarrësit Pasiv pjesëmarrja është 13 euro

Ju ftojmë të aplikoni dhe ta shpërndani njoftimin edhe me të tjerët.

#Kolegjiheimerer