/kontakti
NE DUAM TË DËGJOJMË NGA JU!
Pamje nga Kolegji Heimerer
NA KONTAKTONI:
Email:
info@kolegji-heimerer.eu
Numri:
+ (383) 49 947 612
+ (383) 49 947 343
Adresa:
Veranda D4, Hyrja C dhe D Lagja Kalabri, (Rruga për Veternik), 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës
Veranda D4, Hyrja C dhe D Lagja Kalabri, (Rruga për Veternik), 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës
+ (383) 49 947 612
+ (383) 49 947 343
info@kolegji-heimerer.eu
@2022 KOLEGJI HEIMERER