Kryetari dhe zv kryetarja e bordit të Kolegjit Heimerer, Petrit Beqiri dhe dr. Naime Brajshori, sot me një prezantim në konferencën “Innovation Camp: Science meets regions”

Kryetari dhe zv kryetarja e bordit të Kolegjit Heimerer, Petrit Beqiri dhe dr. Naime Brajshori, sot me një prezantim në konferencën “Innovation Camp: Science meets regions”

Kryetari dhe zv kryetarja e bordit të Kolegjit Heimerer, Petrit Beqiri dhe dr. Naime Brajshori, sot me një prezantim në konferencën “Innovation Camp: Science meets regions” me temën “Sfidat e përkujdesjes shëndetësore në vendet rurale”, në Halle, Gjermani ndajnë modelin inovativ të përgatitjes së infermierëve bashkëkohor. Konferenca mbështetet nga Komisioni Evropian, Ministria për Ekonomi, Zhvillim dhe Digjitalizim e Republikës Sachsen-Anhalt, organizata “Weltoffen Willkommen”, Klinika Universitare Halle (Saale), dhe Fakulteti i Mjekësisë Martin Luther, Halle, Wittenberg. #InnoCampHalle #EIsci4regio