Melisa Blakaj, prezanton në konferencën Euro Green Chemistry në Francë

Melisa Blakaj, prezanton në konferencën Euro Green Chemistry në Francë

Melisa Blakaj, studente e gjeneratës së parë të diplomuar në Programin Teknik Laboratori në Kolegjin Heimerer, iu është pranuar abstrakti në  konferencën ‚Euro Green Chemistry‘, që do të mbahet më 10-11 Korrik 2019, në Paris, Francë.

Hulumtimi i pranuar në këtë konferencë është tema e diplomës nën mentorimin e Prof.Valon Morina:

“Ndikimi i ndotjes së ajrit në kapacitetin vital të mushkërive tek fëmijët e moshës 10-15 vjeç në Prishtinë”

Krenarë me sukseset e studentëve tanë.

Ky është shembulli më i mirë i cilësisë së studimeve dhe profesionalizimit në Kolegjin Heimerer!