Në Kolegjin Heimerer u mbajt Dita e Dyerve të hapura

Në Kolegjin Heimerer u mbajt Dita e Dyerve të hapura

Në Kolegjin Heimerer u mbajt Dita e Dyerve të hapura, ku të gjithë studentët e këtij viti të ri akademik u pritën me një ceremoni mirëseardhjeje.

Gjatë këtij eventi, studentët patën rastin që brenda dhe përreth ambienteve të Kolegjit Heimerer, të njoftohen për së afërmi jo vetëm me njëri-tjetrin, por edhe me stafin akademik dhe mbështetës.

Të gjithëve ju urojmë fillim të mbarë dhe suksese në rrethin që sapo krijuan.

Foto