Klubi Lions

Klubi LIONS

Shërbejnë në komunitete. Projektet e Lions janë të shumëllojshme, atraktive dhe prekin në mirëqenien e shoqërisë. Ndër aktivitetet e luanëve mund të cekim dhe pikturimin e karrigeve në park, ndërtimin e hapësirave sportive dhe ndërtimin e shtëpive të reja për të pastrehët. Projektet për të mbrojtur planetin tonë, si futjen në punë të materialeve të reciklueshme, mbjelljen e pemëve, pastrimin qytetit tonë si dhe organizime të ndryshme me tema edukativo-arsimore për mbrojtjen shoqërore dhe mbrojtjen e planetit.

Ne gjithashtu ndihmojmë vendet e prekura nga katastrofat natyrore;

Luanët kanë ndihmuar dhe do të vazhdojnë të ndihmojë pas çdo fatkeqësie.

Luanët kanë tri shtylla kryesore: Personat e verbër, Personat me dëgjim të dëmtuar, Personat e prekur nga diabeti.

Luanët Organizojnë kampe për njerëzit që kanë probleme me sytë, ku ju ofrohen kontrolle falas për komunitetet

Luanët kanë programe të ndryshme edhe  për njerëzit që kanë probleme me dëgjimin, Diabeti

Luanët gjithashtu,  ndihmojnë për të parandaluar diabetin, duke edukuar komunitetin për të jetuar shëndetshëm, duke ju bërë kontrolle kohë pas kohe dhe hulumtime të ndryshme për problemet diabetike.

Bashkëpunon me të gjitha organizatat e tjera kundër diabetit .

Me fëmijët dhe të rinj organizon projekte të ndryshme, për shkak se të rinjtë dhe fëmijët kanë nevojë më shumë se kurrë për Luanët

Ju mund të kërkoni ndihmë në Prishtina-Kosova Lions Club për njerëzit që kanë nevojë për ne, por për më tepër ju mund të jeni një nga vullnetarët tanë.

 

Udhëheqësit

Burim Beqiri, President

burim.beqiri@kolegji-heimerer.eu

Ardita Zenullahu, Shefe e personelit

ardita.zejnuallu@kolegji-heimerer.eu

Genc Rexhepi, Sekretar

genc.rexhepi@kolegji-heimerer.eu

Ardita Uka, Financierë

ardita.uka@kolegji-heimerer.eu