Orari – Kalendari

Kolegji Heimerer

Kalendari – Orari i ligjeratave

Orari i Ligjëratave për Programin Infermieri

Orari i Ligjëratave për Programin SHSHT_Logopedi

Orari i Ligjëratave për Programin SHSHT_Ergoterapi

Orari i Ligjëratave për Programin SHSHD Teknik Laboratori

Orari i Ligjëratave për Programin Pedagogji Profesionale në Shënetësi/Fusha Profesionale Infermieri

Orari i Ligjëratave për Programin Master_Menaxhimi i Institucioneve dhe Shërbimeve Shëndetësore

  • .

Orari i Ligjëratave për Programi Arsimi dhe Karriera

 

Planifikimi Sallave Kolegji Heimerer