Fituesit e Konferencës së Dytë Ndërkombëtare të Terapisë së Gjuhës dhe të Folurit

Fituesit e Konferencës së Dytë Ndërkombëtare të Terapisë së Gjuhës dhe të Folurit

Njihuni me fituesit e Konferencës së Dytë Ndërkombëtare të Terapisë së Gjuhës dhe të Folurit.

Çmimet e prezantimeve orale:

– Vendi i parë: BSc. Enteela Kamberi, “Heshtje plot zë”
– Vendi i dytë: Granit Haliti, “Ndërlidhja në mes aftësive të video lojës me shkathtësitë matematikore dhe atyre të leximit”
– Vendi i tretë: Beltina Shahini, “Qëndrimet dhe njohuritë e prindërve dhe mësimdhënësve ndaj KAA në Q.B dhe OJQ që trajtojnë fëmijë me nevoja të veçanta”

Çmimet e poster prezantimeve:

– Vendi i parë: Granit Haliti & Besart Sokoli, “Njohuritë dhe përdorimi i KAA tek profesionistët e ekipit multidisciplinar”
– Vendi i dytë: Nexhmije Halili & Erza Shkodra, “Sa prej foshnjave të porsalindura në kosovë bëjnë testimin e dëgjimit?”
– Vendi i tretë: Venhare Shtavica, “Bëhu prindi ideal që fëmiu juaj autik meriton”

Fituesit janë shpërblyer më një vizitë një javore në Gjermani në Institucione të rëndësishme që ofrojnë shërbime logopedike të cilën do ta realizojnë gjatë këtij viti.

Urime të gjithëve,

#KolegjiHeimerer