Kërkojmë 20 infermierë për punësim në Gjermani

Kërkojmë 20 infermierë për punësim në Gjermani

Programi Gjermano-Kosovar për Arsim dhe Karrierë (PAK)

 

A dëshironi të jeni pjesë e Tregut Evropian?

 

GJERMANIA KA NEVOJË PËR TY!

  • Kërkojmë 20 infermierë për punësim në Gjermani.
  • Puna në Gjermani fillon nga Tetori 2017 me kontratë dhe leje qëndrim afatgjatë.

Çfarë presim nga ju?

  • Të keni dëshirën dhe gatishmërinë të punoni dhe jetoni në Gjermani
  • Të jeni Infermierë/e i/e licencuar
  • Të keni shkathtësi të shkëlqyera të gj.gjermane (niveli B1-B2)

Apliko tani në karriera@kolegji-heimerer.eu apo në numrin e telefonit 049 947 349.