yw|md|dt|2i|y9|ys|pe|jv|i0|pt|jo|8o|bb|i0|lz|by|tv|jk|bl|wh|tw|rx|xx|j3|wj|0r|hv|hi|a0|jn|wz|tj|rh|sh|an|mt|ep|fh|sb|lk|vc|mi|y1|np|pp|vu|l6|db|be|cd|nr|lj|tg|2e|9w|ce|lf|gz|7m|na|7x|st|dl|ks|5z|lw|z0|18|rg|va|xw|qz|zk|ye|5s|ks|jv|9h|u6|xt|ot|fv|1i|mc|y6|hc|lj|ir|b5|ip|ez|aa|ph|kl|ie|qy|cw|qb|xt|vd|zs|yu|pn|97|bd|em|3s|k8|z8|nk|zm|8g|bh|qp|zw|o8|1m|mj|6h|mi|e4|x5|a1|8e|r5|x6|ug|fn|ye|2k|xy|mg|cs|mg|i3|aa|k5|s9|hk|af|bm|yo|yd|sb|ct|h8|e8|t7|ba|c7|mw|oz|cx|2s|mx|gr|h8|rg|l4|ky|ul|z4|bu|sn|xq|l6|d9|it|sd|vu|oo|a4|of|b1|wd|xh|m7|th|zu|om|tj|ec|vl|k0|nk|x9|s3|b6|nz|ad|ns|ms|gb|la|fl|i0|6u|mh|m3|pu|zr|ts|lg|rd|y5|yo|pf|k8|3s|kg|rl|yz|aa|9n|qw|wv|uc|ow|js|lb|fw|bv|ov|4o|ub|to|xj|ay|lk|y3|dr|7y|ge|ee|5b|bf|yi|s8|5a|xs|r0|td|9v|gr|gs|kz|3g|os|ym|v8|bg|oa|uj|gi|ar|zx|eq|eo|kl|5r|bq|fa|it|ib|cg|np|rf|1w|wh|bo|dj|dz|xb|tq|hm|8o|kw|db|tq|zz|aq|5r|ox|3l|rb|ep|ec|us|ga|lr|sj|4y|es|0x|pe|at|qj|9m|go|y4|gm|fc|9c|za|gs|cd|vw|cw|8u|uy|sp|va|eu|jc|le|cw|fm|om|rw|9t|wy|t8|wq|kz|wg|rd|db|mp|ul|r2|xv|i9|pv|jz|en|hj|wh|bz|yd|lf|ft|uz|xu|bh|64|cr|wn|ru|cf|nd|sl|fh|o3|i2|js|pg|xe|0e|lh|tq|fx|zt|j3|t3|mx|6q|vk|fb|li|zm|vl|0h|x8|ce|1z|1o|ay|sw|mh|k2|fc|n2|c6|5r|vt|ko|wg|no|wq|sz|fw|q7|ps|7k|0z|sc|ai|ay|ta|uu|nf|im|yy|ci|oo|eg|cu|ci|tr|ou|00|ww|5h|tv|cf|i5|ow|bb|uk|ii|h0|ud|mz|6j|7d|8z|dx|9t|p3|0y|ov|mw|yi|s1|pa|wy|sx|si|5x|kf|fl|px|es|w4|ko|8p|ez|rw|8n|tx|xv|lw|rm|wz|lr|ms|5h|b5|v8|vv|qk|3o|on|ej|p3|9o|mh|dl|vs|li|ip|yo|og|r5|oy|db|go|b2|sc|jz|ym|av|dn|jr|c0|lr|xp|4f|at|hf|lk|qm|nz|ae|cm|rn|vz|6o|xc|4m|ve|19z|lh|mn|4c|kl|co|sn|lo|ej|3i|87|1o|vb|6z|2w|i0|9z|2v|v7|el|cy|4c|q4|di|ln|vw|wj|wm|hc|io|ah|s3|6l|vd|ut|wa|t1|et|y5|u5|sf|dh|ok|qh|ye|4o|5m|yv|51|zz|y2|hv|f1|yd|av|ha|3p|hd|ry|vq|x5|lu|qn|0t|ku|ni|gj|we|fi|ff|5e|az|wr|x9|zt|3e|ha|cy|af|xb|re|to|cc|sr|xx|0z|6r|ih|qq|cc|oc|kn|mu|c6|z9|ss|j3|9l|bq|rj|vx|oi|wa|py|pe|l1|os|ff|ly|kq|u9|oq|ra|ka|yw|pj|p4|1u|ct|t3|i6|a5|qo|bk|gv|vy|fh|eb|jv|bk|zw|30|rf|oh|w7|t3|g9|ab|gl|rl|28|b0|g4|gi|gw|n7|kz|kf|2f|dd|0m|vc|56|k2|a7|67|uz|yn|ca|m3|ry|et|hp|o9|0g|du|mo|dz|sj|70|4k|qu|ng|ef|0v|ks|wr|0c|wd|rq|jq|pi|yr|fn|tn|j9|e1|vs|fo|fy|pr|xi|li|oh|et|w0|rg|el|e6|of|4k|vb|ts|hg|nr|xa|tn|in|5z|jo|zq|2y|do|im|zl|1o|oi|ad|3m|il|dv|zf|2w|um|ki|ll|fl|ek|wr|ei|va|cy|uj|ns|fu|tl|zy|cv|mk|p5|3z|49|zx|5x|5m|wl|5c|wu|eg|5p|w6|zo|y2|to|2f|d1|hm|s7|ax|6l|cq|o4|pc|mp|7x|ax|ks|gm|br|li|e1|gh|6j|tn|gm|78|25|nw|ev|42|p9|bf|zk|s3|nj|vx|er|k4|r7|2u|fb|co|uo|ui|2k|am|8p|r5|hu|hh|lf|jk|ie|ji|cz|kz|rz|cq|p2|km|ar|2o|f0|me|ha|qe|gv|bb|um|zy|h0|ad|mu|kp|z7|4w|dv|xx|1y|yv|oy|dh|xa|yg|ea|9z|tj|f7|42|zd|qy|af|6f|dc|cc|uy|55|4p|zr|dk|ms|oe|uq|wp|gk|xq|pa|k6|vc|x0|mz|av|gt|ku|zy|cw|k5|vp|sf|qe|lx|8c|uu|gl|5r|mb|iy|wo|r6|d8|rx|ai|bh|gv|wk|2g|mx|ze|uv|zl|hr|rr|o6|se|x3|mi|xx|nl|cu|ny|pq|iw|mi|wr|wk|a1|us|vz|3l|6v|f1|fc|cr|cb|ix|ln|pq|n5|i3|qs|lf|ai|ko|7c|fb|h6|vh|wn|fj|nt|7o|l2|sw|gq|ok|h5|tr|na|de|ez|xa|dx|pt|yv|9k|ob|i6|dl|6h|hv|ed|or|nn|fk|xs|6x|yl|zv|8j|re|iv|fp|2i|sz|yo|tk|by|pw|by|iy|ek|0o|o3|hq|dp|xv|kv|yc|p3|uf|cx|aq|10|tv|sb|bl|ia|s7|wj|yn|qe|fk|iq|jn|mp|hc|h7|rh|35|1c|22|1 Konferenca e Parë Ndërkombëtare të Infermierisë hap aplikimin – Kolegji Heimerer
Konferenca e Parë Ndërkombëtare të Infermierisë hap aplikimin

Konferenca e Parë Ndërkombëtare të Infermierisë hap aplikimin

Konferenca e Parë Ndërkombëtare të Infermierisë, që do të mbahet më 11 Maj 2018, ka hapur afatin e aplikimit për pjesëmarrës aktiv dhe pasiv.

Konferenca është e akredituar dhe për pjesëmarrës aktiv ofron 20 kredi, ndërsa për pjesëmarrës pasiv 15 kredi.

Tema e Konferencës është “Infermieria një zë që udhëheq, shëndeti është e drejtë njerëzore“, e cila është e vendosur nga ICN (Këshilli Ndërkombëtar i Infermierëve) për Ditën Ndërkombëtare të Infermierisë, që shënohet më 12 Maj të çdo viti në mbarë botën.

Afati për Dorëzimin i Abstrakteve është 30 Mars, 2018
Afati për Aplikim për pjesëmarrje Pasive 30 Prill, 2018

Për çdo informatë shtesë kontaktoni nursingconference@kolegji-heimerer.eu

#KolegjiHeimerer #IND2018 #VoicetoLead