Ditë informuese “Punësimi në Gjermani”

Ditë informuese “Punësimi në Gjermani”

 

 

 

PUNËSOHU NË GJERMANI

Programi Gjermano-Kosovar për Arsim dhe Karrierë (PAK)

A dëshironi të jeni pjesë  e Tregut Evropian?

Dëshironi të jeni pjesë e grupit që kualifikohet për një vend pune në Gjermani?

 

Atëherë mos e hup mundësinë! Drejtohu tek Kolegji Heimerer, vendi ku ëndrra e një infermieri të licencuar bëhet realitet si një profesionist shëndetësor evropian.

Udhërrëfyesi në rrugëtimin tuaj drejt karrierës do të jetë Programi Gjermano-Kosovar për Arsim dhe Karrierë, që çdo vit punëson më së paku 250 infermierë në vende të ndryshme të Gjermanisë

 

GJERMANIA KA NEVOJË PËR TY!

Çfarë ofrojmë ne?

 • Kurse falas të gjuhës gjermane
 • Licencë pune gjermane
 • Kontratë pune afatgjatë në Gjermani
 • Lejeqëndrim afatgjatë në Gjermani
 • Mundësi që ta merrni menjëherë familjen me vete

 

Çfarë presim nga ju?

 • Të keni dëshirën dhe gatishmërinë të punoni dhe jetoni në Gjermani
 • Të jeni Infermierë/e i/e  licencuar
 • Të keni nivel të lartë të kompetencës sociale, fleksibilitet, angazhimi dhe elasticitet
 • Të keni shpirt ekipor
 • Të keni shkathtësi të shkëlqyera të gj.gjermane (niveli B2)
 • Nëse nuk e njihni gj.ggjermane, të keni gatishmëri ta mësoni atë në kurset tona

 

Nëse jeni të interesuar të punoni si infermier në Gjermani, ju lutemi na dërgoni email në karriera@kolegji-heimerer.eu

ose na vizitoni personalisht në ambientet tona në

Prishtinë, Veranda D4, Hyrja C dhe D, Lagja Kalabri (Rruga për Veterrik)

10000 Prishtinë, Republika e Kosovës

Tel. 044 970 709

 

Një ditë informuese ekstra për JU do të mbahet të premten, më 7 korrik 2017 me fillim në orën 11:00 në Kolegjin Heimerer

JU MIRËPRESIM!