Studentet e Kolegjit Heimerer vizitë një semester në Universitetin JAMK

Studentet e Kolegjit Heimerer vizitë një semester në Universitetin JAMK

Arlina Canolli dhe Elena Gjikolli janë dy studente të programit të Ergoterapisë në Kolegjin Heimerer të cilat janë në duke e ndjekur një semestër të plotë në Universitetin JAMK në Finlandë në kuadër të projektit të Erasmus+ për shkëmbim të stafit dhe studentëve.

Gjatë qëndrimit në Universitetin JAMK, Arlinda dhe Elena do të kenë mundësi që përveç ligjëratave dhe provimeve që mandej do të ju transferohen në kolegj, ato do  të mbajnë edhe punë praktike.