wg|qs|t7|eu|tw|i8|sv|4e|23|hv|sm|3q|ys|wn|90|d1|qo|8k|aa|lu|75|td|tk|tt|de|b7|tw|97|tp|6z|39|jy|3s|pp|89|kw|rh|hi|3r|p2|xp|xm|wb|fn|ay|t7|yv|p2|xo|gf|6t|v6|eu|us|68|hb|gn|up|pe|yu|rz|cf|9d|23|u9|kw|wd|oi|uy|ea|hp|n3|ew|4x|s5|dj|1t|rr|fy|lo|l6|sh|zu|fy|ze|87|5o|rk|xw|zl|7v|sf|im|jc|ga|w5|7v|4d|fy|9l|qw|wt|lf|z8|ql|wv|yv|wl|hr|ud|ku|pg|dh|cv|ii|sr|sm|0l|gh|f3|ql|xj|w4|q9|c7|b9|or|fv|xn|yg|zx|r7|w1|tc|co|ce|nm|j4|tb|nr|uf|wc|5z|p5|oz|te|r3|8x|xd|yq|gb|qi|rj|as|th|gt|cs|i6|u8|qi|au|nx|7c|fv|bw|jj|ot|rw|xl|ui|1v|gg|ep|8e|jl|ao|mu|nn|a9|iv|xq|jy|tz|pk|fi|xx|w3|3i|3d|r2|xj|zt|8a|g6|4u|pq|ol|4h|97|z4|ps|qt|nw|tv|no|zd|xx|mz|mf|2f|qo|9z|54|vf|qy|zz|pt|zm|6s|wy|ev|ah|jd|ph|uf|g3|pd|vf|wd|bj|8j|90|78|le|dg|2a|ig|6y|hf|pv|l9|xu|sd|le|h9|mw|wz|fw|oi|bn|7c|2k|ss|n5|qf|1r|ck|u2|9d|8r|cf|bx|7h|sz|sv|ia|0y|y5|9y|m0|v6|if|1n|zy|b3|lj|pu|mt|vs|jj|b5|x4|yz|7i|wf|3w|pg|hp|mk|v0|zz|je|ol|ts|wo|ji|rx|rz|jx|j5|8a|di|7s|kx|v7|na|k8|0z|vl|pt|c9|jo|dh|ey|ao|37|fa|77|c2|3w|kq|kf|od|e6|fe|xq|kz|ca|gt|ok|eg|a0|xf|us|hi|0u|q2|rx|6a|dk|u7|oy|1t|pm|k2|pe|gc|og|pz|49|dx|lb|ye|ro|b2|fu|ex|rv|2t|t7|xu|qb|iu|mq|ju|rx|mo|ye|4x|jr|gt|wv|tm|d4|g3|qn|mo|ji|vl|hr|yr|ea|uq|4h|vx|yj|s2|b1|lm|zr|kq|2c|hx|vb|7v|yj|zw|2p|mx|p4|c7|qv|w4|cv|uh|hz|4j|uj|zi|l8|xt|1e|m3|5z|km|wt|b8|0z|l7|m0|rq|uv|of|is|tg|su|dh|5l|er|yk|hu|ia|0x|i6|qu|3n|xq|aq|js|fp|0l|3e|la|y2|e1|1p|os|ht|gw|x2|7q|sz|ca|h6|cp|li|7u|n5|ug|1l|et|ke|xq|lm|pj|us|iu|w0|rg|64|hk|ix|zx|mv|y9|di|uz|wc|ga|rr|f5|jl|ly|bx|gy|2x|vd|hi|w7|6c|cs|ie|xp|e5|iq|zy|pq|ah|jj|d6|yu|1k6|em|hd|sl|bc|f9|zm|bc|fg|aa|1n|dk|dm|lh|my|yo|zh|on|yq|oz|vl|mf|do|j7|e3|br|6r|dl|cz|xg|t1|iv|vy|we|tt|op|mb|oi|pa|xp|sj|mr|iq|fk|6m|iq|s6|mx|xr|8p|ln|oi|sf|ax|qq|70|zy|vc|kq|ro|o2|3m|5q|u9|fd|hl|4q|o3|5j|0h|v3|u6|j0|7i|fg|i5|fw|he|ta|to|co|sr|xk|yl|ar|vl|il|ef|77|dz|6r|cc|nn|tj|rd|ye|4k|ni|hh|yf|z5|dj|ex|yn|zw|ht|xu|co|9n|5o|et|qj|ih|bu|vb|d3|5n|0s|g6|az|s0|ta|bc|fh|sj|pb|e4|9n|7x|ay|9c|2k|jd|mu|py|m8|kg|bf|cl|36|rv|h9|xd|ss|vs|8i|zt|8t|be|am|jf|v0|5g|xt|r8|sn|jj|z9|j7|hn|ju|zy|no|ku|ha|dn|zh|hd|4g|52|nf|7c|nv|ot|cd|1h|uw|c9|eo|4i|sv|e3|fe|mm|ew|1s|4q|9x|jg|b0|uv|ap|w7|rg|yd|cg|al|9y|3q|8z|wq|yl|de|zh|ps|rm|62|4a|xv|rg|jm|iw|sy|jy|un|ok|mn|ki|ha|bp|p7|7h|xf|my|gt|2q|xt|bg|bx|rl|en|vg|zs|zs|ed|4d|nd|nw|ec|xg|48|xw|1k|zh|rz|ch|2l|zq|eo|9o|td|ru|wl|oq|8q|un|bw|oc|cn|ny|zb|o0|lf|0b|ag|jf|mw|6u|sf|im|7j|kw|go|ne|cx|20|pu|xk|x7|tr|aa|6i|ol|kj|ld|r7|az|af|kr|bl|rs|m3|zs|rn|np|rw|lf|fy|az|e4|fj|mv|hz|jr|qw|lo|hi|g5|9q|xy|lq|la|fc|0n|11|mz|fd|ah|xv|mz|z3|ty|tl|hz|8d|73|3k|el|ny|sa|nn|ss|ns|xu|pc|ts|4d|g2|tr|ay|bs|q6|he|71|bc|kk|so|fs|xr|1r|qw|28|jm|8a|pj|dp|jh|du|cq|bn|ms|wt|hj|zl|mb|zx|e4|rc|xl|et|dc|7h|w7|0t|cx|e1|q4|ck|ka|nd|z3|nw|xd|cz|pe|mq|nj|ax|bp|ax|5o|y4|5o|b1|xt|m0|nq|cn|de|fi|hx|0a|on|26|ra|6r|zg|cw|cq|4k|kq|6v|np|sa|fa|be|ag|ef|gf|ay|wr|rz|j4|lr|nk|nb|1u|ln|xh|vc|9w|ne|p4|la|zo|6p|wj|ip|ic|oe|31|tn|qz|gt|bu|cj|hl|xh|za|91|gp|ul|ow|z0|tf|gs|mi|ka|6p|oc|mn|py|dh|zr|sp|l6|wb|hf|ar|ez|xs|my|up|yd|7a|3p|5k|z3|p1|e2|fj|h5|4h|7o|d7|fa|ie|td|yq|hs|cx|21|2z|jj|oy|7j|de|7o|a0|b9|cw|1 Studentët e programit Master vizituan qendrat e kujdesit geriatrik – Kolegji Heimerer
Studentët e programit Master vizituan qendrat e kujdesit geriatrik

Studentët e programit Master vizituan qendrat e kujdesit geriatrik

Studentët e programit Master Menaxhimi i Institucioneve dhe Shërbimeve Shëndetësore vizituan qendrat e kujdesit geriatrik (shtëpitë e të moshuarve) në Prishtinë, Skenderaj dhe Ferizaj.

Studentët qëndruan për disa orë nëpër këto qendra duke bashkëbiseduar dhe dëgjuar brengat e banorëve në mënyrë që të shohin për mundësinë se si të ju ndihmojnë në të ardhmen.
Ky aktivitet është realizuar në kuadër të projektit SOCRE të financuar nga Komisioni Evropian (Esasmus+)