Vizitë ne Kolegjin Heimerer nga Ministri i Shëndetësisë Z. Uran Ismaili i shoqëruar nga Ambasadori i Republikës Federale të Gjermanisë në Kosovë, shkëlqesia e tij z Christian Heldt

Vizitë ne Kolegjin Heimerer nga Ministri i Shëndetësisë Z. Uran Ismaili i shoqëruar nga Ambasadori i Republikës Federale të Gjermanisë në Kosovë, shkëlqesia e tij z Christian Heldt

 

Kolegji Heimerer sot mirëpriti Ministrin e Shëndetësisë Z. Uran Ismaili, të shoqëruar nga Ambasadori i Republikës Federale të Gjermanisë në Kosovë, shkëlqesia e tij z Christian Heldt.

Në takim u prezantuan arritjet e deritanishme të Kolegjit Heimerer në fushën e shëndetësisë dhe edukimit, duke potencuar mundësitë e bashkëpunimit në mes Kolegjit dhe Institucioneve Shtetërore të Republikës së Kosovës me mbështetje nga shteti Gjerman në të ardhmen.