Vizitë nga delegacioni i nivelit të lartë nga Parlamenti Gjerman

Vizitë nga delegacioni i nivelit të lartë nga Parlamenti Gjerman

Delegacion i nivelit të lartë nga Parlamenti Gjerman, në krye me Sekretaren e Shtetit të Ministrisë për Bashkëpunim Ekonomik dhe Zhvillim, Dr. Maria Flachsbarth, vizituan sot Kolegjin Heimerer.

Ishte kënaqësi të rikonfirmojmë mbështetjen e Gjermanisë për zhvillim në Kosovë, veçanërisht në sektorin e edukimit shëndetësor dhe shëndetësisë në përgjithësi.