Vizitë nga përfaqësuesit e Microsoft në Kolegjin Heimerer

Vizitë nga përfaqësuesit e Microsoft në Kolegjin Heimerer

Gjatë ditës së djeshme, në Kolegjin Heimerer kishim për vizitë znj.Vlora Ademi dhe z.Agon Baruti përfaqësues të Microsoft për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni,. Departamenti i IT-së në Kolegjin Heimerer është duke punuar me Microsoft në avancimin e teknologjisë që ndihmojnë në zhvillimin e edukimit